Mindful Walk Retreat

Mindful Walk Retreat

Een Mindful Walk Retreat van Mindful Run is een weekend voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen in en met de natuur.  Je hebt niet veel nodig om te ontspannen in een practig natuurgebied met allemaal mensen die voor hetzelfde komen. Het is een weekend om op te laden en weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan.

Natascha van Jezellufzijn en Sharon van Retraite Wandelcoaching nemen je, onder de vlag van Mindful Run, mee naar een plek midden in de natuur. Een weekend me-time met alle aandacht voor jezelf, waarbij je je laat inspireren door de natuur. Ervaar de stilte, voel de wind door je haren en de zonnestralen op je huid.

Wij bieden diverse activiteiten en workshops aan, waaronder Mindful Walk, meditatie, hypnose, blotevoeten wandeling en mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring. Om samen met anderen of alleen te beleven.

Niks moet en alles mag. Kijk vooral welke behoefte je zelf hebt. Dat vinden we belangrijk.

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om (tegen betaling) gebruik te maken van een hypnose sessie en massage. Uiteraard is hardlopen in de omgeving ook een optie maar niet onder begeleiding van Sharon of Natascha. Een wandelcoach sessie behoort wel tot de mogelijkheden.

Voor wie is de Retreat?

Voor iedereen die van natuur houdt en lekker een weekend op wil laden en met nieuwe energie en inzichten naar huis wil gaan.

 

Waar gaan we naartoe?

Naar het prachtige natuurgebied bij Breebronne in Maasbree (Limburg). Op deze unieke locatie maken we gebruik van mooie, nieuwe waterlodges (voor 3 à 4 personen) of glamptenten (voor 1-3 personen op een camping waar in het Retreat weekend verder bijna geen mensen komen. In de waterlodges is een douche en een toilet aanwezig.

Datum en locatie

Zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 bij Breebronne in Maasbree. Lange Heide 9, 5993 PB Maasbree. In het prachtige Noord Limburg ervaar je een heerlijke rust op een unieke locatie.

Programma 

Dit programma kan uiteraard nog aangepast worden maar zo zou het eruit kunnen zien.

Zaterdag

Het Mindful Walk Retreat start zaterdagochtend om 11 uur met ontvangst van alle deelnemers. Na het inchecken maken we nader kennis met elkaar en daarna is er lunch.

De middag zal bestaan uit een prachtige Mindful Walk en een meditatie.

Na het heerlijke diner is er een hypnose workshop en daarna is er tijd en ruimte voor jezelf.

Zondag

Iedereen kan de dag beginnen op eigen wijze. Of dit uitslapen is of een ochtendmeditatie, een rondje hardlopen, zwemmen of lekker niksen, dat is aan jezelf.

Na het ontbijt zorgen we voor een Mindful workshop en daarna heb je keuze uit meerdere activiteiten. Na de lunch gaan we de natuur weer in. Laat je verrassen ….

Kosten

De prijs van het weekend is € 225,- per persoon.

Bij de prijs zit inbegrepen 1x ontbijt, 2x lunch, 1 x diner, 1 x logies, activiteiten.

Voor een evt. hypnose ervaring en massage worden extra kosten in rekening gebracht.