Ervaringen

 

4 november 2019

Waardevol retraite weekend

Ik kijk met een glimlach terug op een intens en waardevol retraite weekend!
Een warme, open en liefdevolle sfeer heb ik ervaren bij jullie, de andere 3 vrouwen en de locatie. Door de kleine groep voelde ik mij eigenlijk meteen op mijn gemak. 
Er was ruimte en tijd om samen, maar ook alleen aan jezelf en opdrachten te werken. 
De luxe villa, mijn ruime kamer met groot bed / douche / bad / uitzicht op de tuin en weilanden en zelfs een verwen goodybag van jullie. Onze gastheer Jan, die deze prachtige locatie runt en als kok een heerlijk ontbijt / lunch en diner heeft uitgeserveerd. Vol verbazing over de positieve effecten van de hypnose therapie en de energetische massage die ik nog nooit eerder ervaren had. De wellness ruimte met sauna en groot bubbelbad. De ontspanningsmassage van een uur. De wandelingen buiten in gesprek of juist heerlijk in stilte lopend door de zon. Zelfs een stortbui doet wonderen. In de avond samen of alleen rond de vuurkorf buiten met een wijntje.
Alles mocht en niks hoefde. Allemaal boven verwachting! In dit weekend ben ik weer een stukje dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen.
Bijzonder hoe jullie die ruimte gecreëerd hebben. Jullie zijn twee prachtige, warme en sterke vrouwen! Bedankt voor dit weekend wat een cadeautje is aan jezelf.

Rocha Strobel

vormgever/webdesigner

21 mei 2019

Natascha


Natascha is een super fijn mens, een warme, empathische vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Fijn om serieuze gesprekken mee te voeren maar ze laat je ook lachen!

 

Sharon

8 april 2019

Skogsfloating: vrij van kaders

Afgelopen woensdag trok ik, heel nieuwsgierig, naar Heeze. Ik had geen idee wat ik me bij Skogsfloating voor moest stellen. Liggen in een hangmat en dan?
Met als enige doel me te laten verrassen, liet ik me door Natascha instoppen in de skog, de hangmat en luisterde ik naar haar opdracht gewoon eens te denken over de vraag “waar sta je nu?”. Ik werd verrast door alles wat ik zag, voelde en dacht, terwijl ik “zweefde” boven de grond, me niet hoefde te bewegen, maar vooral ook niet in slaap mocht vallen. Heel ontspannen en alert kwamen er antwoorden…


Kortom: skogsfloating is een mooie manier om helemaal vrij van kaders na te denken over vraagstukken en om heerlijk te ontspannen.

Lucie Geurts

Ritueelbegeleider

8 januari 2019

Stilstaan bij het moment

Mindful wandelen is stilstaan bij jezelf en een moment van rust creëren als het juist druk en hectisch is. Natascha helpt om weer even beide voeten op de grond te krijgen en stil te staan bij het Moment.
Ik realiseerde me dat ik veel gehaaster was dan ik eigenlijk dacht. Mindful wandelen brengt je weer terug naar het juiste tempo.

Job vd Meerendonk

Owner JOB MOTIVATIONS and partner Realdrives

6 november 2018

Ik werd weer mezelf


Door de liefde, warmte en het vertrouwen dat Natascha uitstraalt, heeft ze mij mede door een zware, emotionele tijd geholpen. Natascha neemt alle tijd en laat je emotie er zijn. Ze laat je volledig jezelf zijn en geeft je de ruimte die je nodig hebt om tot jezelf te komen om vervolgens weer met beide benen op de grond te komen staan. Vanuit hier kon ik weer bouwen aan mezelf en beetje bij beetje werd ik ook weer mezelf!
Natascha is een fijn mens en heb haar bijdrage aan mijn herstel als zeer prettig ervaren. Een aanrader voor iedereen!

Simone

Pedagogisch medewerker

30 september 2018

Geweldige energie!


In augustus heb ik meegedaan aan een proefles, waar ik zo enthousiast over ben geworden dat ik me meteen had opgegeven voor de vier groepswandelingen in september. De wandelingen heb ik ervaren als heerlijk rustgevend. Natascha laat je ervaren hoe het is om je bewust te worden van alle dingen die zo gewoon zijn geworden. En hoe je hier weer energie en positiviteit uit kunt halen.
Daarbij is Natascha een fantastisch persoon met een geweldige energie, die dit super over kan brengen!

Winnie Geurts

Leerkracht basisonderwijs

27 augustus 2018

Een aanrader


Vanavond een mooie mindful wandeling in de natuur met Natascha ervaren. Ze begeleidt op een hele relaxte, eigen en professionele manier om weer meer te voelen en te genieten en minder te piekeren. Ze kan putten uit een berg aan ervaring.
Als je graag vaker “zen” wilt zijn, is mindful wandelen of een coach-traject bij Natascha zeker een aanrader.

Marianne Geurts

Business coachtrainer & consultant Esentika

Laat een bericht achter

10 april 2019

Mindful Wandelsessie als bedrijfsuitje


Zondag 7 April heb ik met een aantal top coaches van mijn Welzijnspraktijk Vita Nova een Mindful Wandelsessie als bedrijfsuitje mogen ervaren. Allemaal totaal andere persoonlijkheden en karakters en Natascha bracht de oefeningen met zoveel spontaniteit en openheid dat iedereen meteen enthousiast mee ging doen en er geen remmingen waren. De verbinding was er gelijk en wat was het ook weer heerlijk het- kind -zijn -gevoel te ervaren, lekker doen en niet in je hoofd zitten. Zo fijn! Ook het bewust ademen en de rust vinden hierin vond ik echt geweldig. Hier ben ik ook al bewuster van geworden zelf en pas het toe in mijn dagelijkse dingen.

Mijn team en ik hebben echt genoten en vonden het een super ervaring, alleen maar lof voor Natascha; ze straalt haar passie uit voor wat ze doet en dat geeft ze meteen door als je met haar in contact bent.


Dank je wel Natascha voor wie jij BENT.

Patricia Franssen


Lifestyle Coach
Welzijnspraktijk Vita Nova

6 april 2019


Een mooie ervaring


In de Brabantse bossen, nabij Heeze, heb ik vorige week een Jezellufzijn-skogsfloating-sessie mogen meemaken. Het bosdrijven (letterlijke vertaling) blijkt een ‘welness’ voor je lichaam en je geest. Alle geuren, kleuren en geluiden uit de natuur maken dat je totaal tot rust komt.
Dank je voor deze mooie ervaring Natascha.

Inge Tacken

Kefief communicatie

28 december 2018

Onafhankelijk & professioneel


Als ik terug kijk naar de waardevolle steun die ik heb mogen ontvangen van Natascha dan benoem ik twee eigenschappen: onafhankelijk & professioneel. Onafhankelijk omdat ze mij steunde wanneer ik op het juiste pad zat maar ook mij een spiegel kon voorhouden als ik de verkeerde richting koos. Professioneel omdat zij altijd vertrouwelijk is omgegaan met onze gesprekken….Natascha bedankt!

Peter Smits

Customs & Trade Manager

6 oktober 2018


Veel goede dagen


Dankjewel Natascha. Ik praat nog elke dag met mezelf. Je kan het, trots op jezelf zijn… Je mag er zijn…Je bent goed zoals je bent… Van wie heb ik die woorden toch? Van jou Natascha. Ik heb tegenwoordig zoveel goede dagen.

Monique

Interieurverzorgster

28 augustus

Toppertje…

Zelluf mogen ervaren hoe fijn het is om met een groep mooie mensen op een eenvoudige manier in het nu te zijn samen met de natuur. In het mooie stukje natuurgebied ’t Ham. Dit doormiddel van oefeningen gericht op de ademhaling of weer even spelen als een klein kind. Ontspanning, plezier, lachen, stilte, zien, horen, ruiken. Niets moet, alles mag.
Natascha je bent een hele fijne mindful wandelcoach waarbij ik me zelluf kon zijn.
Je bent een toppertje.

Kim Gubbels

Eigenaar massagepraktijk Kiem

28 juli 2018

Mindfull ademhalingstechniek werkt!


Wat een fijne ervaring die individuele mindful wandeling. Een echte aanrader. Natascha vroeg eerst waar mijn behoeften lagen en paste daar haar wandeling en oefeningen op aan. Super! Ik kan je vertellen dat het een erg fijne eerste wandeling was met oefeningen waar ik ook echt wat aan had. En niet alleen op dat moment ter plekke. De oefening om je volledig te focussen, was bovendien ook grappig en je kunt hem makkelijk als spelletje samen met je kind doen, zonder dat je in de gaten hebt dat je eigenlijk aan het leren bent. Zo kun je dan samen lol beleven terwijl je ook samen leert om beter te leren focussen. Hoe mooi is dat.

De ademhalingstechniek die we geoefend hebben, zou ook toe te passen zijn tijdens het hardlopen. Nu ben ik een hardloper die het lastig vindt om de hartslag laag genoeg te houden en daardoor ook sneller aan het hijgen geraak. Ik heb de proef op de som genomen of die mindful ademhalingstechniek mij zou kunnen helpen om het wat rustiger aan te doen tijdens het rennen zodat ik de gehele training van 10 intervallen, geheel zonder gehijg zou kunnen doorstaan. Wat andere hardlooptrainers niet was gelukt bij mij als resultaat te halen, lukte met deze mindful ademhalingstechniek wel, terwijl het tempo marginaal lager lag. En als bijkomend voordeel misschien, voor je partner of vrienden, is dat je door deze ademhalingstechniek ook wat stiller bent .
Kortom: Ik ben erg benieuwd naar wat meer mindful wandelingen mij kunnen brengen.

Suzanne Buddiger

Hypnosetherapeut