Natuurlijk Retraite

Natuurlijk Retraite is een laagdrempelig, vrolijk en inspirerend weekend, begeleid door Sharon en Natascha, met goed en puur eten, begeleide wandelingen, wandelcoachsessies, een programma met o.a. mindfulness- en ademhalingsoefeningen, goede gesprekken voeren of zoek juist de stilte op als je daaraan toe bent.

Naast deze activiteiten kun je ook nog kennismaken met hypnotherapie of gebruikmaken van de wellnessruimte (gratis).

Natascha van Jezellufzijn en Sharon van Retraite Wandelcoaching nemen je mee naar een prachtige villa midden in de natuur. Een weekend me-time met alle aandacht voor jezelf, waarbij je je laat inspireren door de natuur. Ervaar de stilte, voel de wind door je haren en de zonnestralen op je huid.

Dompel jezelf onder in een weekend bij Natuurlijk Retraite waar rust, ontspanning en inspiratie op 1 staat!

Een weekend weg met een beetje extra dus. Kom je alleen of toch liever samen?

 

Wanneer gaan we

op 28 – 29 -30 augustus 2020.

Tijden
Aankomst vrijdag 14.00 uur
Vertrek zondag 13.00 uur

Aantal personen
min 6 – max 10

Waar gaan we naartoe

Naar Villa het Bascour in Noord Brabant.
Rondom de villa is er een ruim uitzicht op de open weiden en de bosrand. Ervaar de ontspanning in de wellness ruimte met o.a. jacuzzi en Finse sauna.

Praktisch
• De 3-daagse is inclusief : 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Begeleide wandelingen, evt. een wandelcoachsessie,  mindfulness- en ademhalingsoefeningen, meditaties en gebruik van de Wellness.
• Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een factuur. Als je deze hebt betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je ruim voor aanvang een mail met meer informatie.

Programma
Alle onderdelen in het programma zijn optioneel. Je kunt een weekend lang doen waar jij behoefte aan hebt en goed voor jezelf zorgen. Slaap je liever wat langer uit? Wil je sporten of lekker een boek lezen? Er is een leestafel met prachtige boeken.

Kosten
Luxe Eenpersoonskamer 385 euro
Luxe Tweepersoonskamer 325 euro

Wil je meer informatie of heb je vragen dan ben ik te bereiken op natascha@jezellufzijn.nl of 06 17546206

Hierboven een filmpje van onze prachtige accomodatie in Vierlingsbeek.