Wie is Natascha

 

Ik ben een mensen-mens en geïnteresseerd in ieder ander. Groot of klein, dik of dun, bruin of blank, ieder mens is anders en anders vind ik mooi en interessant. Met meer verdraagzaamheid voor jezelf en de ander wil ik mijn steentje bijdragen om de wereld nog mooier te maken.
Met heel veel liefde en passie heb ik 15 jaar gewerkt als leerkracht op een Jenaplan basisschool. Ieder kind heeft een andere behoefte en daar was ik dagelijks naar op zoek. Wat heeft dit kind vandaag van mij nodig?
De uitdaging om te blijven groeien en ontdekken vind ik in boeken, cursussen en bijeenkomsten.

Sporten is mijn uitlaatklep. Focus en boksen is een belangrijke combi, dan heb ik geen tijd om aan andere dingen te denken. Heerlijk!
Luisteren naar mensen en kijken wat hun behoeftes zijn is mijn natuur. Als klein kind deed ik dit al. De studie Mental Coach heeft me het inzicht gebracht en laten voelen dat hier mijn passie ligt. Daar krijg ik energie van.

Tijdens een studiereis Verbindende Communicatie in Uganda heb ik geleefd en gewoond bij de mensen daar en ervaren dat geluk, plezier en genieten in je manier van leven zit. Nu, op dit moment en niet pas later.Na het opzetten van Kinderopvang Van Harte heb ik bijna 10 jaar in allerlei functies zowel met kinderen als personeel gewerkt. Waarbij de coachende en inspirerende rol mij heel blij maakte. Met steeds weer mijn rode draad; Iedereen is anders en anders is mooi. Daarbij zie ik steeds het goede in de mens en geef ik vertrouwen zodat iedereen kan groeien.

Niet de afwezigheid van ziekte bepaalt of je gezond bent / je gezond voelt maar de veerkracht die je hebt om daarmee om te gaan. Omdat ik dit belangrijk vind heb ik me aangesloten bij Burgerkracht Limburg en geef van daaruit workshops ‘Positieve gezondheid en IK Positief gezond!’ 

Zwemles geven aan kinderen is mijn hobby en vind ik heerlijk! Dus elke zaterdag probeer ik van de zwemlessen bij zwemvereniging HZPC een feestje te maken. Ook hier is elk kind anders, prachtig!