Een nieuw pad

Yes!

Ik ben een nieuw pad ingeslagen en ga aan de slag als Coach in de natuur.

Naast mijn werk als leidinggevende bij Van Harte Kinderopvang heb ik nog een passie en dat is het inspireren van mensen met de zoektocht naar meer geluk bij zichzelf. Meer geluk door te leven in het nu.

In de afgelopen jaren heb ik gezien dat veel collega’s, bekenden en zelfs ook kinderen en jongeren heel veel moeten en alle ballen in de lucht proberen te houden met allerlei verschrikkelijke gevolgen.

We proberen ons aan te passen aan alles en iedereen. Maar waar is de echte ik gebleven? Je vormt je door alles wat moet en gaat maar door totdat……….

In mijn reis naar Uganda, compleet uit mijn comfortzone door bij mensen daar te leven en te zijn heb ik ervaren waar het leven echt om draait; LEEF IN HET NU en volg het pad waar jij je gelukkig bij voelt. De mensen daar zijn zeker niet minder gelukkig dan wij, misschien wel gelukkiger ondanks hun dagelijkse zorg rondom eten, huisvesting en gezondheid.

Als kind en als volwassene wordt er tegenwoordig zoveel van je gevraagd. Je moet naar school, je moet goed presteren, je moet een diploma halen, je moet van je baas….

Maar het kan anders.

De combinatie van Wandelen, Mindfulness en Ademhalingstechnieken hebben als resultaat minder stress en meer energie.

Wil je dit ervaren dan kun je contact met me opnemen.

De meeste werkgevers willen gezonde werknemers en voorkomen dat mensen uitvallen met een burn-out. Daarom zijn zij vaak bereid om dit traject te financieren.

Natascha Smits

11 juli 2018