Iedereen is anders & anders is mooi

 

Maanden of eigenlijk wel jaren was ik op gezoek naar mijn missie. Wat is mijn taak hier in deze wereld?

Afgelopen zomer ontdekte ik Mindful wandel coaching en dat hoort echt bij mij maar dat is niet alles. Zo voelde dat in elk geval. Wandelend coachen is voor mij een manier om bezig te zijn met mijn motto. Maar wat is dat precies? Tot die kern kwam ik niet.

Ga nou niet nadenken Natascha, was het advies. Het antwoord komt vanzelf. Ja ja…. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik wil graag verder maar als mijn missie niet helder is dan is het lastig verder gaan met het opbouwen van een onderneming.

 

Maar ja hoor, het wachten is beloond. Op zondag nog genoten van een supergave bijeenkomst over ondernemen van Jelle Drost. Wat een inspiratie en energie gaf deze man. Ongelooflijk maar wat hij deed was magisch. Het antwoord kwam de volgende ochtend zomaar uit de lucht vallen. Iedereen is anders en anders is mooi! Ik voelde in mijn hele lijf dat dit het ontbrekende stukje was. Geweldig wat een gevoel!

Zeg ik nu tegen mensen “Iedereen is anders en anders is mooi” is mijn motto, dan zegt iedereen; Ja, dat ben jij. Hoe mooi is dat? Het klopt gewoon helemaal en ik ben super blij.

 

Alles wat ik tot nu toe heb gedaan en doe heeft altijd hiermee te maken. Hier geniet ik van. Of het nu gaat over kinderen die anders zijn of personeel dat anders is, vluchtelingen, mensen uit andere culturen, stagiaires of vrijwilligers die door anderen als “anders of moeilijk” worden bestempeld, voor mij is dit passie. Hier ligt mijn hart en dat wil ik uitdragen!

Hoe ik dat ga doen? 1000 ideeën komen voorbij en met enorm veel energie ga ik komende tijd de uitdaging aan om deze ideeën verder uit te werken. Heerlijk!

Natascha

November 2018